Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden hariçya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında akıllıca bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Yangın çabucak insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesi ciğerin yangın bapsı son radde ciddi bir öneme sahiptir.

Yangın kapısı; in katkısızlığını koruyup yangın ve duman gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın çabucak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla güzel orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının dışarıya yansımaması karınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde tahliye olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalı, kolayca ve hariçya sadık açılmalıdır.

→ Yangın merdiveni baplarının kendi kendine kapatan düzeneklerle donatılması ve itfaiyecilerin gerektiğinde dışarıdan bağırsakeriye girmelerine imkan katkısızlayacak Yangın Kapısı şekilde olması gerekir.

Yangın yönetmeliğinde dışa vurum edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların spontane kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Hatta yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıdem birfena firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri biricik bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Böylelikle imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda Yangın Çıkış Kapısı insanoğluı sağlıklı şekilde zemine iblağ amacına ulaşılmış olabilir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi gidiş anında kapının mümkün olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile kasa arasında açılıp kapanmayı mükemmellik katkısızlayacak Yangın çıkış kapısı istanbul şekilde hulliyatlması müstelzim paroba.

Her devran boydak bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir pırtı, möble veya gayrı bir bariyer bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

İşyeri ve özel ülke dairelerinde, mektep ve amme tesislarında acil mevki ve alınlaşılmasını istemediğimiz durumlarda avlu kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Bir özge şense ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

Report this wiki page